Управление на персоналната комуникация

„Супер Кредит“ ООД и свързаните с дружеството лица осъществяват комуникация с теб с цел предоставяне на услуги, благодарение на личните данни, които си предоставил за съхранение и обработка.
Чрез Управление на персоналната комуникация можеш сам да управляваш абонамента си, като избереш какви свои лични данни да ни предоставиш, както и да определиш за какви цели да ги използваме.
С избиране на някоя или на всички отметки по-долу заявяваш, че желаеш да използваш услугата/услугите и даваш своето съгласие да съхраняваме и обработваме твоите лични данни за целите на тази услуга/услуги.

Съгласен съм с Общите условия на сайта. Запознат съм с Политиката за поверителност и се съгласявам предоставените от мен с попълването на тази форма данни да бъдат обработвани от “Суприммо” АД
Трябва да се съгласиш с условията:

Избери каква маркетингова комуникация желаеш да получаваш от нас:

Моля да имаш предвид, че притежаваш правото и възможността да измениш обхвата на предоставеното от теб съгласие, като ни пишеш на: [email protected] или посетиш страницата: Управление на персоналната комуникация

Също така по всяко време можеш да оттеглиш предоставеното от теб съгласие, като ни пишеш на: [email protected] или посетиш страницата: Декларация за оттегляне на съгласие за предоставяне на лични данни .